Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 06:05

26η Ιουνίου..Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.. Ας Συναντηθούμε και Πάλι

Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ
26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών δημιούργησαν ένα βίντεο που αποτυπώνει σκέψεις, συναισθήματα, διαπιστώσεις και αναστοχασμούς, σε σχέση με όσα βιώσαμε κατά την διάρκεια της πρωτόγνωρης εμπειρίας του COVID -19. Μιας εμπειρίας που μας δυσκόλεψε, μας απομόνωσε και μας έφερε αντιμέτωπους με πολλαπλές προκλήσεις.
Στο βίντεο συμμετέχουν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, οι Εκπαιδευτές και μέλη των ομάδων του Εργαστηρίου Ζωής. Αναφέρονται στο τί έχασαν, τί κέρδισαν και πως αξιοποιούν τα θετικά στοιχεία που ανακάλυψαν κατά την διάρκεια της καραντίνας. Εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις, στην αξία του μοιράσματος και στην σύνδεση που αποτελεί και την ουσία της Πρόληψης. Της Πρόληψης που αποτελεί την ασπίδα ενάντια στην χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και σε κάθε μορφή εξάρτησης.
Η λήψη του υλικού που αξιοποιήθηκε στο βίντεο πραγματοποιήθηκε τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας
Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο κανάλι του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – ΟΚΑΝΑ στο Υoutube στο σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=t7SosHs01s8 και στο λογαριασμό του Κέντρου Πρόληψης και του Εργαστηρίου Ζωής στο Facebook.